Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VÚBV

váš účet byl vzrušen

4. 6. 2011 22:16
0 0
možnosti
PK

dolch

4. 6. 2011 22:31
Re: Silniční vši

To má Kulhánková docela vtipný, musím uznat :-)

0 0
možnosti
HP

Hroznej puberťák

4. 6. 2011 22:14
...

Dokud tahle republika bude plná sebestředných zabedněných idiotů, co mají pocit, že jsou na světě sami a zbytek je jen póvl určený k tomu, aby před ním padal na zadek, nebude se tu dát dobře ani chodit, ani jezdit na kole, ani jezdit autem, ani dělat cokoliv jiného, co vyžaduje schopnost tolerovat druhé. Argumentovat tím, že to někde jinde funguje je mimo mísu, tam jim to funguje právě proto, že se navzájem tolerují a nedělají si naschvály.

0 0
možnosti
PK

dolch

4. 6. 2011 22:23
Re: ...

R^

0 0
možnosti
J

Jeden_normalni

4. 6. 2011 22:10
Cyklostezky k ničemu

Já jezdím na kole nějakých cca 36 let a v životě jsem po cyklostezce nejel.A doufám,že ani nepojedu.Stačí znát trochu silniční pravidla a nejezdit se sluchátky na uších a cyklostezky jsou úplně zbytečné.

0 0
možnosti
FM

František Matějka

4. 6. 2011 22:14
Re: Cyklostezky k ničemu

Svůj nick máte zcela oprávněně R^

0 0
možnosti
FM

František Matějka

4. 6. 2011 22:08
Pane autore...

... až si postavíte cyklostezku za své peníze, nepusťte tam bez kola ani nohu. Do té doby buďte rád, že tento stát investuje zcela nesmyslně veřejné peníze do cyklostezek. Jsem celmi rád, že tam za ty peníze mohou jezdit rodiče s kočárkem.

0 0
možnosti
PK

dolch

4. 6. 2011 22:12
Re: Pane autore...

Přesně R^ Jak jsem psal níže, po zmiňované pozlacené cyklostezce taky jezdím. Říkám si, když už to tu teda je, tak ať se to aspoň pořádně využije. Ale že bych byl nějak nadšený z toho, že se za to ty prachy vyhodily, tak to zase ne. :-/

0 0
možnosti

Mablung

4. 6. 2011 22:05
tolerance

Chce to toleranci ze všech stran. Bez ní to tu bude vypadat na houby ...

0 0
možnosti
PK

dolch

4. 6. 2011 21:52
Vážený pane

po vámi zmiňované cyklostezce jezdím taky poměrně často a chodci, ani pejskaři, ani maminky s kočárkama ani kolečkoví bruslaři (pokud mě zrovna mizerové nepředjíždí :-)) mi absolutně nevadí. Asi by mi tam vadil člověk, jako jste vy. Tak si, prosím dávejte dobrý pozor, abychom se na té cyklostezce nepotkali. A nebo když už, tak abych vás nepoznal. Asi by to pro vás neskončilo dobře ;-€Rv

0 0
možnosti
N

Narhea

4. 6. 2011 21:51
ono je to obcas i pro chodce tezke

Ono je to obcas i pro chodce tezke. V Beroune je "cyklostezka" vedena uprostred chodniku. Tj. baraky, pul metru (misty ani ne) chodnik, dva metry cyklostezka, pul metru chodnik a pak rusna ulice. Navic prave na tom useku, kde pravidelne chodim je dost baru, takze baraky jsou och....ne, obcas i poblite od opilcu. Chapu Vase rozhorceni, ale zase zkuste pochopit Vy mne, ze v tomto pripade nebudu chodit tesne vedle rusne silnice/poblitych baraku a pujdu proste prostredkem cyklostezky.

Krome toho se nektere cyklostezky staveji tam, kam drive chodili lide na vylet. Takze napr. maminka s kocarkem, duchodce nebo treba jenom kluk, ktery prijel ze vzdaleneho mesta navstivit svou holku, proste kazdy kdo nema kolo nema najednou kam jit......

0 0
možnosti
CB

centaur beta

4. 6. 2011 21:50
Bezohlednost cyklistů

kteří se prohání po chodnících vyráží dech. Zejména v Praze. Tito soplové jsou natolik sebestřední a nesoudní, že se domáhají zvláštních práv a ochrany. Cyklista da chodníku - pěstí do čumáku!

0 0
možnosti
NP

Nicolai Popescu

4. 6. 2011 21:47
A co cyklisti

na chodníku, v parcích? Na přechodech pro chodce? To jsou místa, kde nemají cyklisté co dělat...

Takže - pokud budou pumpičkáři jezdit kde nemají, tak nechť drží ústa. Já též, coby motorista neužívám cyklostezku nebo vyhrazený jízdní pruh pro jízdu automobilem.

0 0
možnosti
A

Alfie

4. 6. 2011 21:40
Souhlas - a co cyklisti na přechodech pro chodce?

Nespočetněkrát se mi stalo, že jsem se blížila k přechodu pro chodce, žádný chodec v dohledu, tudíž jsem nepředpokládala problém a ejhle! Odkudsi zpoza křovisek se přiřítil cyklista a šup si to po přechodu na druhou stranu! A nebo ještě "lépe" - cyklista jede při pravém okraji silnice a najednou pojme úmysl odbočit vlevo. Ovšem odbočovat vlevo na křižovatce je obtížné, že? Tak hezky dojede na kole k přechodu a tam to střihne doleva po zebře, pak kousek po chodníku, na druhou zebru a je tam, kde chtěl být. Prostě na silnici je to vozdlo, ale když se mu zachce a je to pro něj výhodnější, stává se vcukuletu chodcem, "jen" třikrát rychlejším, tudíž něčím, na co řidiči nemají šanci rozumně zareagovat :-(

Takže přechody pro chodce se vám hodí, ale na cyklostezkách jsou vám chodci na obtíž? Tak si udělejte pořádek nejprve sami mezi sebou, prosím!

0 0
možnosti
  • Počet článků 28
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1589x
Martin Rychta - hudrující pozorovatel.

Seznam rubrik